Sommaren rullar förbi … juli månad

Sommar & semester 2020

Sommaren rullar förbi och när jag tittar tillbaka så känns det som allt går i raketfart. Det har varit en annorlunda sommar för oss som för alla andra. För vår del inga utställningar vilket även innebär att vi inte träffar alla härliga människor som vi brukar.

Semestern började med en viltspårkurs i Alingsås med superduktiga Helena Lyckeskog som har kurser på Lyckeskogs hund och jakt Kajsa var med och vi provade på viltspår. Kan ju säga att mina tankar om att träna viltspår med henne är lär nog bli svårt… hon tyckte att allt i skogen med lukter mm var skitläskigt och hade inga planer på att ha näsan i backen. Får ta med Doris eller Pollie nästa gång.

Första veckan hemma kom Helene och Per och hälsade på oss i Kärna. Vi fick ett par härliga dagar tillsammans med massa skratt, god mat och fint väder. Vi var även uppe i Strömstad och hälsade på den på vackra Rössö och fick möjlighet till en fin båttur med Helenes pappa Willy.

… underbara dagar i med sol och bad.

Skåne – vi kommer igen

Sedan styrde vi mot Skåne och underbart vacka Östelen tillsammans med Lisel och Per – så underbart fint. Här var husvagnen med och allt blir så lätt och göra när allt är med. På vägen ner stannade vi en natt vid Ålabodarna.

Ålabodarna

Sedan landade vi i Ystad eller en camping utanför Ystad – de här dagarna var ganska Kalla och blåsiga så det blev tyvärr inget sol eller bad.

Stranden utanför Ystad

En tur till Ale stenar och lilla byn Kåseberga är även det värt ett besök.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X