Wheatenpromenad SWTK

I går söndag hade vi bestämt att följa upp My Dog med en promenad där de som var intresserade av rasen hade möjlighet att träffa många hundar på samma gång.

Vädret hemma i Kärna var strålande sol och vi laddade på oss med solglasögon, Rikard tog med en stol och några öl så han kunde sköta grillningen i rätt stämning. Men tyvärr var vädrat uppe vid Härlanda Tjärn ganska molnigt så glasögonen var lite överkurs…

Det var väldigt roligt att det kom så många, jag tror jag räknade in 20 hundar, plus glada och trevliga hussar och mattar!  Tyvärr vågade sig inga blivande Wheatenägare sig med, men vi hade det trevligt ändå. Vi fick många frågor från nyfikna runt spåret som undrade vad det var för ras. Några hundar som passerade oss blev rejält utskällda, speciellt en man med en engelsk bulldogg…  Vi bjöd på  grillad korv, och kaffe och fikabröd – mycket trevligt  och uppskattat.

La märke till att det var många som var ute på  isen, vuxna och barn och de flesta utan isdubbar på  sig… Vad skall man ute på  isen att göra?

Visste du det enligt  Agria är över 100hundar som går genom isen och drunkar varje år ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X