oh … My Dog 2019

Varje år är vi på My Dog – många gånger alla dagarna. Det är utställning, rastorget och umgås med alla vänner så klart. Det är alltid jätteroligt och jag kommer alltid hem med massa hundsaker och roliga minnen.
Torsdagen var det ingen av mina hundar som ställdes utan var inne på mässan och kollade in Wheatenringen.  Helene klippte ”fin”liret på hundarna och jag kunde gå runt i alla montrar utan någon stress.
Fredagen började utställningen redan klockan 9. Så vi var på  plats strax efter 7 för att få bra platser. Det är alltid väldigt  trångt  vid ringen så är du sen kan du hamna ganska långt  ifrån.
18 startande hundar den här dagen. Var bara Pollie som ställdes av mina tjejer. Tyvärr det var ingen bra start på året och hon fick bara ”very good” då domaren tyckte hon var högställd och hade dålig päls. Det kan jag  dock hålla med om att  hennes päls nu efter valpningen inte var i sin bästa kondition.
Innan finalerna åt vi alla mumsig räkmacka inne på Gothia Towers och det var inte fel.
På  kvällen åkte vi hem till Werner och  Ninni och Ninni hade lagat världens godaste middag med löjromstoast, fiskgratäng och sedan en kladdkaka efter det…. var mätt hela söndagen på den goa middagen!
Lördagen var vi hemma och ”vilade oss i form” med långpromenad och  en intresserad valplöpare på  besök.   
Söndagen var vigd till rastorget mellan 9-13. Det var massa människor som var nyfikna på våran ras och Doris och Pollie har nog aldrig blivit klappade av så många barn… är träning även för hundarna vill jag  lova. Gick väldigt bra men oj var de är trötta dom blev.

Våran rasmonter för SWTK är fantastiskt fin och Lotta och Åsa gör verkligen ett kanonjobb men detta.

Summa sumarum är att dagarna på My Dog är en härlig boost med bästa vännerna och påfyllning av massa härlig energi inför kommande mörka månader.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X