Valparna Rainbow-kullen

Nu är valparna snart 7 veckor och  det är verkligen full fart.
Tikarna är sålda, och Lilla Rosa – Rock Fever kommer bo i Torslanda som ligger nära där vi bor. Det kommer passa perfekt eftersom jag kommer ha kvar avelsrätten på henne och förhoppningsvis kunna ta en kull framöver. Så henne kommer vi få se i valpklasserna i vår. Skall bli roligt att börja om med en liten tjej i valpklasserna.
Lilla Rosa är ett riktigt yrväder som bara kastar sig in i leken. Hon verkar helt orädd, och talar minsann om när det inte passar henne. Jag tror det kommer bli  en tjej med riktig terriervilja!

Coredogs One Rock Fever

Lilla Röd, som var GUL från början, men hittde inget gult valphalsband så hon fick bli röd istället. Lilla Röd – Magic kommer att bo i Karlstad. Kanske kan vi få med dom på  någon utställning i sommar !?
Lilla Röd är inte helt orädd hon heller, nyfiken och på. Pratar inte lika mycket som Lilla Rosa men verkar positiv och framåt.

Coredogs One Magic

Sist  har vi Lilla Svart – Stargazer betyder ju ”dagdrömmare” och det passar väldigt  bra på  honom. Han betraktar världen i lugn och ro.  
Eventuellt skal han stanna kvar hos oss, men man skall ha tiden att ta hand om en liten valp också så vi får se hur vi gör.

Coredogs One Stargazer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X