Valpar till salu – sålda

Valparna är nu 7 veckor och kan levereras 15 april

Vi tror lite extra på den här kullen då både Molly och Oskar har fin bakgrund med meriterade och friska föräldrar.
Det betyder så klart inte att våra köpare behöver vara intresserade av utställning, men det är en trygghet att hundarna både exteriört och mentalt har goda förutsättningar att bli bra, rastypiska och friska hundar som kan ge sin ägare stort värde.

Presentation av valparna som är tillgängliga

Detta är Coredogs Kingmaker ”blå hane”

Han är ett litet kraftpaket och är framåt och har härlig energi.

Han säljes med bibehållen avelsrätt och till någon runt Göteborg/Kungälv. Bibehållen avelsrätt innebär att du får möjlighet att ta hand om en lovande valp som vi ser potential i att jobba vidare med i vår avel. Då betalar men 50% av köpeskillingen och vi får meritera hunden samt att vi sköter all klippning av päls.

Detta är Coredogs Love Games ”röd tik”

Hon är en feminin och supersöt tik som är framåt och nyfiken.

Även hon säljes med bibehållen avelsrätt och till någon runt Göteborg/Kungälv. Bibehållen avelsrätt innebär att du får möjlighet att ta hand om en lovande valp som vi ser potential i att jobba vidare med i vår avel. Då betalar men 50% av köpeskillingen och vi får meritera hunden samt att vi sköter all klippning av päls.

Detta är Coredogs Loud ’N’ Proud ”rosa tik”

Här har vi en tik som är orädd, nyfiken och framåt. Redan nu märks det att hon har motor och framåtdriv. Vilken kalaspingla detta är!

Detta är Coredogs Savage Heart ”orange tik”

Sist ut i kavalkaden har vi den här tjejen störst i kullen, och även hon framåt, nyfiken och lekfull. Känns lite lugnare än övriga så här långt. Men det lämnar jag inga garantier på! 🙂

Stamtavla för den här kullen

Molly

Vi följer Svenska Kennel Klubben SKK och Svenska Wheaten Terrier Klubben SWTK riktlinjer både vad det gäller avel och försäljning av valpar. Läs mer vad det innebär för dig som valpköpare här.

Valpen får tidigast hämtas när den är 8 veckor gammal
och då får du med följande:

Du får även med dig:

  • SKKs information ”Välkommen valp”
  • Mat för den första tiden och skriftliga matråd
  • Valpkompendium med skötseltips från oss.
    Vårt valpkompendium är digitalt och uppdateras kontinuerligt för våra valpköpare.
  • Valppaket 
X