Valparna är födda 4 hanar och 2 tikar

*Vilja* Coredogs One Rock Fever och *Teddy* Don Camillo Von Der Flurau valpar är nu födda! Vi är så glada att allt har gått bra. Dom äter och går upp i vikt fint 4 hanar och 2 tikar.

Vi har valpar som ännu inte är tingade – hör av er om det finns intresse!

Teddy är importerad från Tyskland. Han är lättsam, positiv lättlärd och umgås gärna med andra både tvåbenta och fyrbenta, tränar rallylydnad, ringträning och specialsök. Har fina resultat i utställningsringen och har tagit ett CERT i Sverige och två CERT i Danmark. Teddy har även han B höfter och gjort BPH Mycket vacker irländsk päls.

Vilja är en mycket trevlig, följsam och mjuk tik. Har mycket lekfullhet, härlig energi ute och bra lugn inne. HD B och gjort BPH med bra resultat. Tränar agility och ringträning.
Vilja är sparsamt ställd pga Corona Har några resultat med Excellent och CK och en första placering i juniorklass. Mycket vacker irländsk päls.


Hör av dig till oss om du är intesserad av den här kombinationen. Vi söker även fodervärd till en valp i den här kullen, som måste bo i vårt närområde. ( Göteborg/Kungälv)


Vill du veta mer om den här kullen är du välkommen att kontakta oss per telefon eller mejl.




X